Buchet de flori cu 25 trandafiri albi

405,00 lei

TVA inclus

Buchet de flori cu 25 trandafiri albi

Alege un clasic! Ofera-i un buchet de 25 trandafiri albi. 25 mesageri fascinanti, care ii vor spune tot ceea ce simti. Frumusete, simplitate, si naturalete… aceste cuvinte descriu trandafirii. Fie ca veti alege unul dintre buchetele de trandafiri din floraria online IMOD Flowers, fie ca doriti unul aparte, va asiguram ca va fi deosebit! Buchetele de trandafiri pot fi personalizate cu numarul de fire dorit si culoarea preferata. Adauga un mesaj personalizat si ii vei transmite cele mai calde ganduri.

Nota Frumusete, simplitate, si naturalete... aceste cuvinte descriu trandafirii. Fie ca veti alege unul dintre buchetele de trandafiri din floraria online Imodflowers, fie ca doriti unul aparte, va asiguram ca va fi deosebit! Buchetele de trandafiri pot fi personalizate cu numarul de fire dorit si culoarea preferata. Buchetele de trandafiri sunt insotite de o felicitare cu mesaj si sunt livrate de curierii Imodflowers gratuit in Bucuresti.

SKU: imd-1032 Categorii: , , , , , , , , , , , ,
INFORMATII LIVRARE

Livrarea se realizeaza de catre curierii proprii doar in Bucuresti si zonele limitrofe.

Livrarea comenzilor este GRATUITA in Bucuresti in timpul orelor de program. In zonele limitrofe se percepe o taxa de 30 lei, la care se adauga cost suplimentar in functie de intervalul orar.

PROGRAMUL LIVRARILOR SI TARIFE
Luni - Vineri Sambata Duminica
Orele 07 - 10
Cost suplimentar 30 ron
Orele 10 - 16
Standard
Orele 10 - 16
Standard
Orele 10 - 16
Cost suplimentar 30 ron
Orele 14 - 18
Standard
Orele 18 - 21
Cost suplimentar 30 ron
RECOMANDĂ

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchet de flori cu 25 trandafiri albi”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Suna Whatsapp