Buchetul de flori primavara timpurie

375,00 lei

TVA inclus

Buchetul de flori primavara timpurie

Primăvara este o perioadă glorioasă a anului în care totul prinde viață. Buchetul de flori primavara timpurie captează acel spirit plin de viață cu o adunare luxuriantă de flori în nuanțe pastelate primăvaratice. Adunat lejer pentru un aspect și o senzație fără griji, este un cadou pentru a-i reaminti persoanei iubite că frumusețea este în jur. Acest buchet de flori este compus din trandafiri, ranunculus, genista, liliac, bujor si eustoma.

Nota Produsul "Buchetul de flori primavara timpurie" este personalizat in functie de preferintele fiecarui client. Imodflowers isi rezerva dreptul de autor pentru a determina compozitia finala a buchetelor de flori avand in vedere sezonalitatea florilor dar promite ca aranjamentul floral final va ramane acelasi unic si elegant. Buchete de flori sunt insotite de o felicitare cu mesaj si sunt livrate de curierii Imodflowers gratuit in Bucuresti.

SKU: IMD-2042 Categorii: , , , , ,
INFORMATII LIVRARE

Livrarea se realizeaza de catre curierii proprii doar in Bucuresti si zonele limitrofe.

Livrarea comenzilor este GRATUITA in Bucuresti in timpul orelor de program. In zonele limitrofe se percepe o taxa de 30 lei, la care se adauga cost suplimentar in functie de intervalul orar.

PROGRAMUL LIVRARILOR SI TARIFE
Luni - Vineri Sambata Duminica
Orele 07 - 10
Cost suplimentar 30 ron
Orele 10 - 16
Standard
Orele 10 - 16
Standard
Orele 10 - 16
Cost suplimentar 30 ron
Orele 14 - 18
Standard
Orele 18 - 21
Cost suplimentar 30 ron
RECOMANDĂ

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchetul de flori primavara timpurie”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Suna Whatsapp