Buchetul de flori cu 11 bujori coral

282,00 lei

TVA inclus

Buchetul de flori cu 11 bujori coral

Profită la maximum de cele mai frumoase flori de vara și trimite un buchet de flori cu 11 bujori  coral. Impresionantul bujor nu are nevoie de altă floare care să-l însoțească. Buchetul de flori cu 11 bujori coral charm va umple orice spațiu cu căldură și eleganță.

Pentru a asigura prospețimea florilor noastre, culoarea bujorilor poate fi diferită de cea din fotografie. Florile pot ajunge, de asemenea, închise și tocmai gata să înflorească.

Nota Produsul "Buchetul de flori cu 11 bujori coral" este personalizat in functie de preferintele fiecarui client. Imodflowers isi rezerva dreptul de autor pentru a determina compozitia finala a buchetelor de flori avand in vedere sezonalitatea florilor dar promite ca aranjamentul floral final va ramane acelasi unic si elegant. Buchete de flori sunt insotite de o felicitare cu mesaj si sunt livrate de curierii Imodflowers gratuit in Bucuresti.

SKU: IMD-1128 Categorii: , , ,
INFORMATII LIVRARE

Livrarea se realizeaza de catre curierii proprii doar in Bucuresti si zonele limitrofe.

Livrarea comenzilor este GRATUITA in Bucuresti in timpul orelor de program. In zonele limitrofe se percepe o taxa de 30 lei, la care se adauga cost suplimentar in functie de intervalul orar.

PROGRAMUL LIVRARILOR SI TARIFE
Luni - Vineri Sambata Duminica
Orele 07 - 10
Cost suplimentar 30 ron
Orele 10 - 16
Standard
Orele 10 - 16
Standard
Orele 10 - 16
Cost suplimentar 30 ron
Orele 14 - 18
Standard
Orele 18 - 21
Cost suplimentar 30 ron
RECOMANDĂ

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchetul de flori cu 11 bujori coral”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Suna Whatsapp