Buchetul -de-flori-Curiozitatea-toamnei

260,00 lei

TVA inclus

Buchetul  de flori Curiozitatea toamnei

Daca vrei sa oferi un buchet de flori, toamna este anotimpul cel mai bun pentru asta. Sutele de culori de toamna pe care natura le asterne intr-un tablou inflorat si inmiresmat contureaza o sursa perfecta pentru inspiratie.

Chiar si atunci cand nu ai inspiratie poti oferi un buchet de flori plin de caldura, care transmite cel mai pur mesaj de dragoste si apreciere. Un astfel de buchet ete ” Curiozitatea Toamnei”. Este un buchet in care am adunat flori ce ascund o multime de semnificatii si reusesc sa se evidentieze prin culori in antiteza si prin mirosuri imbietoare. Sunt flori de sezon, care ii vor starni persoanei care le primeste curiozitatea de a afla mai multe despre ele.

Este un buchet in care am strans atat flori care exprima dragoste si apreciere, precum trandafirii si hortensia, cat si flori care exprima bogatia, trainicia si delicatetea, precum dhalia, euphorbia si skimmia. Buchetul este conturat perfect de mici adaosuri de frunze verzi si este impachetat in hartie colorata ce deseneaza un fundal tomnatec.

Poti oferi acest buchet oricarei persoane dragi de la care iti doresti sa extragi un zambet larg

 

Nota Produsul "Buchetul -de-flori-Curiozitatea-toamnei" este personalizat in functie de preferintele fiecarui client. Imodflowers isi rezerva dreptul de autor pentru a determina compozitia finala a buchetelor de flori avand in vedere sezonalitatea florilor dar promite ca aranjamentul floral final va ramane acelasi unic si elegant. Buchete de flori sunt insotite de o felicitare cu mesaj si sunt livrate de curierii Imodflowers gratuit in Bucuresti.

SKU: IMD-451 Categorii: ,
INFORMATII LIVRARE

Livrarea se realizeaza de catre curierii proprii doar in Bucuresti si zonele limitrofe.

Livrarea comenzilor este GRATUITA in Bucuresti in timpul orelor de program. In zonele limitrofe se percepe o taxa de 30 lei, la care se adauga cost suplimentar in functie de intervalul orar.

PROGRAMUL LIVRARILOR SI TARIFE
Luni - VineriSambataDuminica
Orele 07 - 10
Cost suplimentar 30 ron
Orele 10 - 16
Standard
Orele 10 - 16
Standard
Orele 10 - 16
Cost suplimentar 30 ron
Orele 14 - 18
Standard
Orele 18 - 21
Cost suplimentar 30 ron
RECOMANDĂ

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchetul -de-flori-Curiozitatea-toamnei”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0