Buchetul De Flori Apus De Soare Vibrant

286,00 lei

TVA inclus

Buchetul De Flori Apus De Soare Vibrant

Florile sunt cheia pentru a face un cadou surpriză.  Florile au o capacitate aproape magică de a-ți comunica toate sentimentele de la distanță, fără să fie rostit un singur cuvânt. Un buchet poate fi ales cu ușurință pentru a se potrivi cu caracteristicile și stilul oricui doriți să impresionați.. Lasă culorile și aromele proaspete să trimită mesajul perfect cuiva special de oriunde în lume. Buchetul de flori apus de soare vibrant este compus din hortensia bleu, bujori coral charm, mathiola, delphinium. Nuantele de albatru, rosu/coral si galbenul se intrepatrnd frumos si arata ca un apus de soare vibrant.

Nota Produsul "Buchetul De Flori Apus De Soare Vibrant" este personalizat in functie de preferintele fiecarui client. Imodflowers isi rezerva dreptul de autor pentru a determina compozitia finala a buchetelor de flori avand in vedere sezonalitatea florilor dar promite ca aranjamentul floral final va ramane acelasi unic si elegant. Buchete de flori sunt insotite de o felicitare cu mesaj si sunt livrate de curierii Imodflowers gratuit in Bucuresti.

SKU: IMD-11130 Categorii: , , ,
INFORMATII LIVRARE

Livrarea se realizeaza de catre curierii proprii doar in Bucuresti si zonele limitrofe.

Livrarea comenzilor este GRATUITA in Bucuresti in timpul orelor de program. In zonele limitrofe se percepe o taxa de 30 lei, la care se adauga cost suplimentar in functie de intervalul orar.

PROGRAMUL LIVRARILOR SI TARIFE
Luni - Vineri Sambata Duminica
Orele 07 - 10
Cost suplimentar 30 ron
Orele 10 - 16
Standard
Orele 10 - 16
Standard
Orele 10 - 16
Cost suplimentar 30 ron
Orele 14 - 18
Standard
Orele 18 - 21
Cost suplimentar 30 ron
RECOMANDĂ

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchetul De Flori Apus De Soare Vibrant”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Suna Whatsapp