Buchet cu 11 bujori roz pal

282,00 lei

TVA inclus

Buchet cu 11 bujori roz pal

Pentru cei care adoră florile speciale, Bujorul este o frumusețe complicată, cu o cascadă de petale parfumate. Aceste flori frumoase sunt populare in lunile de primavara si vara, bujorul este renumit pentru eleganța sa. Acest buchet de flori arată adevărata frumusețe a bujorului și este aranjat special pentru norocosul tău destinatar. Bujorii vor ajunge în boboc pentru a putea fi adorați mai mult timp. Pentru a face cadoul și mai special, adauga o felicitare cu un mesaj personalizat.

Nota Produsul "Buchet cu 11 bujori roz pal" este personalizat in functie de preferintele fiecarui client. Imodflowers isi rezerva dreptul de autor pentru a determina compozitia finala a buchetelor de flori avand in vedere sezonalitatea florilor dar promite ca aranjamentul floral final va ramane acelasi unic si elegant. Buchete de flori sunt insotite de o felicitare cu mesaj si sunt livrate de curierii Imodflowers gratuit in Bucuresti.

SKU: imd-1134 Categorii: , , , , ,
INFORMATII LIVRARE

Livrarea se realizeaza de catre curierii proprii doar in Bucuresti si zonele limitrofe.

Livrarea comenzilor este GRATUITA in Bucuresti in timpul orelor de program. In zonele limitrofe se percepe o taxa de 30 lei, la care se adauga cost suplimentar in functie de intervalul orar.

PROGRAMUL LIVRARILOR SI TARIFE
Luni - Vineri Sambata Duminica
Orele 07 - 10
Cost suplimentar 30 ron
Orele 10 - 16
Standard
Orele 10 - 16
Standard
Orele 10 - 16
Cost suplimentar 30 ron
Orele 14 - 18
Standard
Orele 18 - 21
Cost suplimentar 30 ron
RECOMANDĂ

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchet cu 11 bujori roz pal”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Suna Whatsapp