Buchet de flori Pastel

290,00 lei

TVA inclus

Buchet de flori Pastel

De multe ori, arta este un amalgam de culoare si de sentimente care converg intr-un tablou, intr-o sculptura sau, de ce nu, in muzica. Nu doar oamenii fac arta, insa. Natura este un artist care impresioneaza, iar acest buchet pastelat de flori este dovada clara in acest sens.
Noi nu am facut altceva decat sa luam micile opere de arta ale naturii si sa le strangem intr-un buchet de flori pe care il poti oferi cu incredere oricarei persoane dragi.
Am ales hortensii si trandafiri, care exprima pretuire si dragoste, precum si flori mai putin cunoscute, precum astilbele, mathiola sau Waxflower, care ii dau buchetului unicitate.

Cui ii poti oferi acest buchet?

Este un buchet de flori bogat, delicat si inmiresmat, perfect pentru vaza unei persoane dragi. I-l poti oferi mamei, persoanei iubite, profesoarei sau oricarei alte persoane pe care o indragesti si careia vrei sa ii faci o mica bucurie.

Nota Produsul "Buchet de flori Pastel" este personalizat in functie de preferintele fiecarui client. Imodflowers isi rezerva dreptul de autor pentru a determina compozitia finala a buchetelor de flori avand in vedere sezonalitatea florilor dar promite ca aranjamentul floral final va ramane acelasi unic si elegant. Buchete de flori sunt insotite de o felicitare cu mesaj si sunt livrate de curierii Imodflowers gratuit in Bucuresti.

SKU: IMD-396 Categorii: , , , , ,
INFORMATII LIVRARE

Livrarea se realizeaza de catre curierii proprii doar in Bucuresti si zonele limitrofe.

Livrarea comenzilor este GRATUITA in Bucuresti in timpul orelor de program. In zonele limitrofe se percepe o taxa de 30 lei, la care se adauga cost suplimentar in functie de intervalul orar.

PROGRAMUL LIVRARILOR SI TARIFE
Luni - Vineri Sambata Duminica
Orele 07 - 10
Cost suplimentar 30 ron
Orele 10 - 16
Standard
Orele 10 - 16
Standard
Orele 10 - 16
Cost suplimentar 30 ron
Orele 14 - 18
Standard
Orele 18 - 21
Cost suplimentar 30 ron
RECOMANDĂ

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchet de flori Pastel”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Suna Whatsapp