Suna Whatsapp

Cosul Bogăție albă

295,00 lei

TVA inclus

Cosul „ Bogăție albă „

Nimic nu reușește sa arate aprecierea mai bine decât un cos plin cu cele mai alese flori. Este motivul pentru care am creat acest cos cu flori, pe care l-am numit „ Bogăție albă”. Este un coș cuprins de mireasma bogată a liliacului și coturat de delicatețea trandafirilor albi, a florilor de Eustoma și a lalelelor.

Fiecare fir din acest aranjament floral este ales cu cea mai mare atenție și își găsește locul perfect în această bogăție delicată.

Pentru cei care doresc să știe exact ceea ce oferă, iată câteva detalii despre fiecare floricică din coș:

  • Trandafirul alb. Este o floare plină de simbolistică, prezentă într-o mulțime de legende. Cel mai bine însă, este caracterizat de puritate, inocență, pace și liniște.
  • Eustoma ( Lisianthus). La fel de elegantă și gingașă ca și trandafirul, aduce o pată de culoare în orice buchet. Are o cromatică variată și simbolizează viața lungă și fericită.
  • Liliacul. Înmiresmatul liliac alb aduce un puternic miros de parfum și semnifică puritatea și tinerețea. Este asociat cu renașterea și cu primăvara, fiind și un simbol al supraviețuirii;
  • Minitrandafirii. Sunt micile elemente de legătură, care leagă buchetul, fiind pata de culoare care formează un tablou complet;
  • Helleborus. Este o floare frumoasă, care înflorește în primăvara timpurie, fiind un adevărat vestitor al anotimpului cald.
  • Lalelele. Sunt cele mai populare flori din lume și transmit un puternic mesaj de prețuire.

Dacă vrei să îi arăți unei persoane prețuirea, așadar, acest buchet este mesagerul perfect, construit cu flori de primăvară în culori diafane, care deși efemere, vor desena amintiri deosebite.

Dimensiune cos: Lungime 35 cm, latime 15 cm.

Nota Produsul "Cosul Bogăție albă" este personalizat in functie de preferintele fiecarui client. Imodflowers isi rezerva dreptul de autor pentru a determina compozitia finala a aranjamentelor florale avand in vedere sezonalitatea florilor cat si disponibilitatea vasului dar promite ca aranjamentul floral final va ramane acelasi unic si elegant. Aranjamentele florale sunt insotite de o felicitare cu mesaj si sunt livrate de curierii Imodflowers gratuit in Bucuresti.

SKU: IMD-262 Categorii: , , , , , , , ,
INFORMATII LIVRARE

Livrarea se realizeaza de catre curierii proprii doar in Bucuresti si zonele limitrofe.

Livrarea comenzilor este GRATUITA in Bucuresti in timpul orelor de program. In zonele limitrofe se percepe o taxa de 30 lei, la care se adauga cost suplimentar in functie de intervalul orar.

PROGRAMUL LIVRARILOR SI TARIFE
Luni - Vineri Sambata Duminica
Orele 07 - 10
Cost suplimentar 30 ron
Orele 10 - 16
Standard
Orele 10 - 16
Standard
Orele 10 - 16
Cost suplimentar 30 ron
Orele 14 - 18
Standard
Orele 18 - 21
Cost suplimentar 30 ron
RECOMANDĂ

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cosul Bogăție albă”

Adresa ta de email nu va fi publicată.