Aranjamentul floral frumusete efemera

175,00 lei

TVA inclus

Aranjamentul floral frumusete efemera

Toate lucrurile frumoase trec, însă rămân mereu întipărite în mintea celor care au avut norocul să le descopere. Este valabil și în cazul acestui aranjament floral compus din trandafiri, hortensii, orhidee, ranunculus, anemone și eustome.

Este un aranjament exploziv, pe care persoana careia i-l vei oferi îl va îndrăgi instant. Dacă vrei să transmiți  eleganță, dragoste, emoție și atenție, este aranjamentul perfect.

Bogăția de flori pe care ți-o propunem este aranjată într-un vas de ceramică deosebit, care în contrast cu florile primăvăratice care îl vor umple, reprezintă trăinicia și poate fi păstrat pentru totdeauna, în așa fel încât să facă tot timpul loc altor și altor buchete.

Cumpără-i acest aranjament și fă-o fericită!

Nota Produsul "Aranjamentul floral frumusete efemera" este personalizat in functie de preferintele fiecarui client. Imodflowers isi rezerva dreptul de autor pentru a determina compozitia finala a aranjamentelor florale avand in vedere sezonalitatea florilor cat si disponibilitatea vasului dar promite ca aranjamentul floral final va ramane acelasi unic si elegant. Aranjamentele florale sunt insotite de o felicitare cu mesaj si sunt livrate de curierii Imodflowers gratuit in Bucuresti.

Cod Produs: IMD-299 Categorii: , ,
INFORMATII LIVRARE

Livrarea se realizeaza de catre curierii proprii doar in Bucuresti si zonele limitrofe.

Livrarea comenzilor este GRATUITA in Bucuresti in timpul orelor de program. In zonele limitrofe se percepe o taxa de 30 lei, la care se adauga cost suplimentar in functie de intervalul orar.

PROGRAMUL LIVRARILOR SI TARIFE
Luni - VineriSambataDuminica
Orele 07 - 10
Cost suplimentar 30 ron
Orele 10 - 14
Standard
Orele 10 - 14
Standard
Orele 10 - 14
Cost suplimentar 30 ron
Orele 14 - 18
Standard
Orele 14 - 18
Cost suplimentar 30 ron
Orele 18 - 22
Cost suplimentar 30 ron
RECOMANDĂ

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aranjamentul floral frumusete efemera”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0