Aranjament cu fressii

(O recenzie client)

450,00 lei

TVA inclus

La ce te gandesti cand spui “parfum distinct, imbatator, de primavara”? La frezii, desigur. Alege un aranjament cu frezii, alcatuit din 50 de flori delicate, pentru o atmosfera solara la birou sau in casa unei persoane dragi.

Nota Produsul "Aranjament cu fressii" este personalizat in functie de preferintele fiecarui client. Imodflowers isi rezerva dreptul de autor pentru a determina compozitia finala a aranjamentelor florale avand in vedere sezonalitatea florilor cat si disponibilitatea vasului dar promite ca aranjamentul floral final va ramane acelasi unic si elegant. Aranjamentele florale sunt insotite de o felicitare cu mesaj si sunt livrate de curierii Imodflowers gratuit in Bucuresti.

SKU: IMD-26 Categorii: ,
INFORMATII LIVRARE

Livrarea se realizeaza de catre curierii proprii doar in Bucuresti si zonele limitrofe.

Livrarea comenzilor este GRATUITA in Bucuresti in timpul orelor de program. In zonele limitrofe se percepe o taxa de 30 lei, la care se adauga cost suplimentar in functie de intervalul orar.

PROGRAMUL LIVRARILOR SI TARIFE
Luni - VineriSambataDuminica
Orele 07 - 10
Cost suplimentar 30 ron
Orele 10 - 16
Standard
Orele 10 - 16
Standard
Orele 10 - 16
Cost suplimentar 30 ron
Orele 14 - 18
Standard
Orele 18 - 21
Cost suplimentar 30 ron
RECOMANDĂ

1 recenzie pentru Aranjament cu fressii

  1. Andreea

    I-am comandat mamei mele acest aranjament. Livrarea a fost făcută chiar de ziua mamei, la ea acasă, cu toate ca comanda am înregistrat-o cu 2saptamani înainte. Mulțumesc tare mult ca m-ați ajutat sa ii fac o supriza mamei.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna Whatsapp
0