Aranjament floral cu licheni

Evaluat la 5.00 din 5 pe baza a 4 evaluări ale clienților
(4 recenzii clienți)

25,00 lei

TVA inclus

Echilibru, continuitate, rezilienta. Atribute ale mintii din spatele unei afaceri de succes. Alege prezenta discreta a unui aranjament floral cu licheni stabilizati, pentru o durata de viata de cel putin zece ani, decorul perfect pentru un spatiu de lucru care inspira cu eleganta si stil. Termen de executie 24 ore.

Nota Produsul "Aranjament floral cu licheni" este personalizat in functie de preferintele fiecarui client. Imodflowers isi rezerva dreptul de autor pentru a determina compozitia finala a aranjamentelor florale avand in vedere sezonalitatea florilor cat si disponibilitatea vasului dar promite ca aranjamentul floral final va ramane acelasi unic si elegant. Aranjamentele florale sunt insotite de o felicitare cu mesaj si sunt livrate de curierii Imodflowers gratuit in Bucuresti.

Cod Produs: IMD-89 Categorii: ,
INFORMATII LIVRARE

Livrarea se realizeaza de catre curierii proprii doar in Bucuresti si zonele limitrofe.

Livrarea comenzilor este GRATUITA in Bucuresti in timpul orelor de program. In zonele limitrofe se percepe o taxa de 30 lei, la care se adauga cost suplimentar in functie de intervalul orar.

PROGRAMUL LIVRARILOR SI TARIFE
Luni - VineriSambataDuminica
Orele 07 - 10
Cost suplimentar 30 ron
Orele 10 - 14
Standard
Orele 10 - 14
Standard
Orele 10 - 14
Cost suplimentar 30 ron
Orele 14 - 18
Standard
Orele 14 - 18
Cost suplimentar 30 ron
Orele 18 - 22
Cost suplimentar 30 ron
RECOMANDĂ

4 recenzii pentru Aranjament floral cu licheni

 1. Evaluat la 5 stele din 5

  Cristina

  Este aranjamentul perfect de mărțisor și nju numai😊 aranjamentul arată mult mai bine in realitate, iar comanda a fost livrata conform solicitării mele

 2. Evaluat la 5 stele din 5

  Ilona

  O idee minunata de a completa orice cadou, mai ales ca suportul din sticla prins de cubul din lemn poate fi utilizat ca și o vaza deosebita.

 3. Evaluat la 5 stele din 5

  Daniel

  Am luat colegelor de serviciu acest aranjament de 8Martie și a fost pe departe cel mai apreciat. Livrarea a fost realizată la timp, iar ambalarea produsului de efect.

 4. Evaluat la 5 stele din 5

  Monica Voinea

  O idee minunata pentru a continua cadourile din luna lana martie. Am facut senzatie cu acest aranjament floral. Va multumesc foarte mult! Promptitudine, bun gust, naturalete si respect am primit din partea dvs.!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0