Aranjament floral cu lalele

160,00 lei

TVA inclus

Aranjamentul floral cu lalele este elegant si va ajuta sa celebrati cele mai pretioase momente ale vietii! Lalelele roz sunt delicate si frumos aranjate printre hortensia, fressia minitrandafiri si wax flower pentru a crea acel dar perfect al florilor. Prezentat intr-un vas de ceramica oval, acest aranjament floral proaspat este pregatit sa trimita cele mai dulci dorinte in onoarea unei zile de nastere, a unei aniversari sau ca o modalitate de a va exprima multumirile și recunoștinta. Aduagati o felicitare cu mesaj personalizat pentru a intregi cadoul.

Nota Toate aranjamente noastre florale sunt personalizate și sunt făcute în funcție de preferintele clientilor nostri. Ne rezervăm dreptul de autor pentru a determina compoziția finală a aranjamentului floral avand în vedere sezonalitatea florilor cat si disponibilitatea vasului dar promitem că aranjamentul floral va rămâne același unic si elegant.

Cod Produs: IMD-155 Categorii: , , ,
INFORMATII LIVRARE

Livrarea se realizeaza de catre curierii proprii doar in Bucuresti si zonele limitrofe.

Livrarea comenzilor este GRATUITA in Bucuresti in timpul orelor de program. In zonele limitrofe se percepe o taxa de 30 lei, la care se adauga cost suplimentar in functie de intervalul orar.

PROGRAMUL LIVRARILOR SI TARIFE
Luni - Vineri Sambata Duminica
Orele 07 - 10
Cost suplimentar 30 ron
Orele 10 - 14
Standard
Orele 10 - 14
Standard
Orele 10 - 14
Cost suplimentar 30 ron
Orele 14 - 18
Standard
Orele 14 - 18
Cost suplimentar 30 ron
Orele 18 - 22
Cost suplimentar 30 ron
RECOMANDĂ

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aranjament floral cu lalele”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0