Nunta Hadar Chalet

28 Iulie 2018
Nunta in natura

Nunta la Hadar Chalet este un eveniment in mijlocul naturii.

Buchetul de mireasa cu forma rotunda, usor texturata este o combinatie de flori in nuante de alb, ivory si  roz foarte pal. S-au folosit flori de sezon precum bujori, trandafiri, eustoma, delphinium, astilbe, scabiosa, panicum, mure, lathyrus, ammi visnaga si eucalipt.

Buchetul de nasa este o compozitie de flori  in nuante de alb, ivory si mici accente de galben, culoarea ei preferata. Trandafiri, eustoma, ammi visnaga, fressia, craspedia si eucalipt.

Aranjamentele de masa si  decorurile au completat perfect tabloul de nunta inspirat din natura. Pentru mesele invitatiilor s-au folosit vase de lemn, cu aranjamente la baza mesei in culori diafane. Flori folosite: hortensia alba, trandafiri roz, eustoma gold, ammi visnaga, alchemillia, eucalipt, iedera.

Decorul de la intrare in hambar a fost realizat din felinare cu lumanari, lazi din lemn, elemente de decor in tematica: lumanari, felii de lemn. Decorul a fost completat de cilindrii cu buchetele de flori in tematica aranjamentelor din sala si ghivece cu iedera.

RECOMANDĂ
0