Irina si Cristian

Irina si Cristian au ales pentru nunta lor flori in nuante de alb, ivory si peach. Hortensia, trandafirii, eustoma alba si  mathiola  au fost florile de baza pentru nunta lor.

Irina a ales un buchet de mireasa, oversized, foarte texturat, cu o combinatie delicata de trandafiri, ranunculus, mathiola, euforbia, lathirus, astilbe, ammi visnaga, eucalipt si pitosporum. Toate florile din buchet sunt in nuante de alb, ivory, peach, portocaliu si greenery.

Alina, a vrut un buchet la fel de texturat, care sa se potriveasca perfect cu rochia ei albastra. Buchetul de nasa are in compozitie flori in nuante de albastru, peach, alb si ivory ( hortensia albastra, trandafiri peach, euforbia, lathirus, oxypethalum, ranunculus, mathiola).

Domnisoarele de onoare au purtat la mana corsaje mici si delicate din minitrandafiri si euforbia peach. Pentru verighete a fost creata o perinita din santini verde.

Mesele invitatiilor au fost decorate cu aranjamente florale inalte, pe suporti aurii. Pentru a crea o atmosfera romantica, aranjamentele au avut la baza suporti cu lumanari aurii. Aranjamentele florale  sunt in tonuri de alb, ivory, peach si verde continand hortensii, trandafiri, eustoma, anthirinium, ammi visnaga, euforbia si eucalipt. Prezidiul a fost compus din 2 aranjamente pe lungimea mesei combinate cu suporti de lumanari si boluri cu lumanari plutitoare. Aranjamentul floral pentru masa mirilor a avut in compozitie si litere volumetrice cu initialele mirilor.

Tortul mirilor a fost decorat cu o ghirlanda de flori in nuante de alb, ivory, peach si greenery. S-au folosit trandafiri, ranunculus, eustoma, minitrandafiri si iedera.

 

RECOMANDĂ
0