Cristi si Andrada

28 Iulie 2018
Nunta romantica

O combinatie de pasteluri frumoase pentru nunta uimitoare a lui Cristi si Andrada.

Buchetul de mireasa diafan cu flori de sezon in tonuri de pasteluri moi, romantice (nuante de alb, ivory si  roz foarte pal). Contine bujori, trandafiri, eustoma, delphinium, astilbe, scabiosa, panicum, mure, lathyrus si eucalipt.

Buchetul de nasa compact in nuante de peach, orange si ivory contine bujori coral charm, trandafiri vuvuzela, mathiola peach, hypericum, lathyrus cu accente de eucalipt si seneccio.

Mesele invitatiilor au fost decorate cu aranjamente florale inalte, pe suporti aurii, pastrand aceeasi nota romantica. Aranjamentele de masa sunt in tonuri de pastel(alb, ivory, peach,verde) continand hortensii, trandafiri, eustoma, anthirinium, ammi visnaga.

Zona de intrarea in restaurant a fost marcata de un aranjament floral din verdeata mixta (eucalipt, salal, iedera, ruscus)  combinat cu vase de sticla cu lumanari.

Atunci cand visele devin realitate! Acesta este motto-ul care desavarseste echipa Imod Flowers. O echipa de profesionisti, o dedicare incomensurabila si o pasiune de nedescris, o adevarata arta. Multumim din suflet pentru tot, pentru toata implicarea voastra si in special pentru toata rabdarea avuta! Ati transformat acest eveniment important din viata noastra intr-un moment feeric, plin de culoare si eleganta! ♥️

Andrada
RECOMANDĂ
0