Botez Ilinca

12 August 2017
Club Cortina

Un botez colorat pentru micuta Ilinca. Lumanarea de botez cu flori colorate: (nuante de portocaliu, roz, ivory, galben si verde) are in compozitie trandafiri, lalele, eustoma, tuberose, matthiola si eucalipt bobite si este accesorizata cu panglica roz. La ceremonia din biserica, micuta Ilinca a purtat o coronita cu minitrandafiri peach in nuanta rochiei de botez.

Aranjamentul floral pentru cristelnita are in compozitie hortensie, trandafiri, lalele, matthiola si eustoma si a pastrat aceeasi nota de culoare.

Pe mesele invitatiilor au fost aranjamente florale la baza mesei: o compozitie din sticlute cu flori colorate, felie de lemn si lumanari. Mix-ul de trandafiri, lalele, tuberose, eustoma, matthiola si eucalipt, in nuante vesele, au dat tonul petrecerii.

Mulțumesc Imod Flowers ca ai adus culoare la botezul fetiței mele. Mulțumesc ca ați reușit cu informații putine furnizate de mine sa înțelegeți și sa realizați exact ce-mi doream. Mulțumesc ca v-ați ocupat de tot inclusiv livrarea și aranjatul decorațiunilor la eveniment…multumesc pentru tooot!
P.S. Toate aranjamentele și decorațiunilor din timpul evenimentului au fost foarte admirate de invitați😊

Iolanda, mamica
RECOMANDĂ
Suna Whatsapp