Suna Whatsapp

Ce flori de nunta să alegi în funcție de anotimp?

Adaugat la

Alegerea unor flori de nunta reprezintă un aspect important ce trebuie avut în vedere în momentul organizării evenimentului special din viața oricărui cuplu. 

Întotdeauna florile au întruchipat perfect emoții și gânduri, ele reușind de fiecare dată să surprindă prin jocul impresionat de culori și miresme seducătoare. Dincolo de delicatețea și parfumul intens, fiecare floare prezintă o simbolistică aparte, iar acest aspect este luat în considerare la alegerea florilor de nuntă.

Creațiile florale au capacitatea de a conferi ambianța dorită, asigurând o notă de unicitate și stil oricărei nunți. 

Alegerea florilor de nuntă în funcție de anotimp

Sezonul este important atunci când te pregătești să achiziționezi florile pentru nuntă. Există detalii cheie pe care multe persoane le trec cu vederea în momentul alegerii aranjamentelor florale pentru nuntă. 

La alegerea florilor trebuie să ai în vedere anotimpul și tema florală pe care dorești să o abordezi. Astfel, ele vor completa perfect ținuta miresei și vor oferi o notă de eleganță și rafinament întregii nunți.

Florile specifice sezonului vor reda perfect emoția anotimpului, creând o estetică deosebită întregului eveniment. 

Iată ce flori de nunta poți alege în funcție de sezon:

Toamna: când natura se pregătește pentru somnul de iarnă, își arată ultimele puteri și colorează totul în jur. Culorile aprinse de arămiu, portocaliu, roșu, maro și galben domină cromatica florilor, ele oferind un spectacol deosebit. Poți alege crizanteme, trandafiri, eustoma sau dalii.

Iarna: decorează sala de nuntă cu flori albe, în ton cu anotimpul. Folosește frunze de un verde puternic și roșu aprins pentru un contrast care să creeze o atmosferă festivă. 

Primăvara: dacă te căsătorești în acest sezon, orientează-te către lalele, hortensii, frezii, bujori sau orhidee. Florile viu colorate, cu mireasma dulce și proaspătă au puterea de a inspira naturalețe, fericire, delicatețe și frumusețe pură, învăluind în nuanțe de primăvară întregul decor de nuntă.

Vara: în sezonul estival, ai acces la o paletă impresionantă de flori. Doar imaginația este limita. Poți decora mesele și sala cu brumărele, floarea soarelui, iriși, trandafiri, crini, albăstrele sau gladiole.

Ce flori de nunta să alegi pentru buchetul miresei?

flori de nunta

Bobocii de trandafiri mai mult sau mai puțin deschiși au fost mereu în topul preferințelor mireselor. Trandafirii simbolizează iubirea necondiționată, devenind cu timpul o emblemă a legăturii puternice dintre doi îndrăgostiți. 

Un buchet de trandafiri albi sunt perfecți pentru a exprima dragostea tânără. Astfel, în contextul acestui eveniment, aceste flori sunt ideale.

Buchetele de trandafirii pot fi create și în combinații de nuanțe. Spre exemplu, dacă vrei să sugerezi echilibru, poți alege o asociere între trandafiri albi cu unii galbeni. De asemenea, combinația dintre trandafiri albi și roz transmit ideea de fericire și armonie în cuplu.

În mod cert, poți să îi combini cu multe alte flori deosebite, printre care:

Bujori: aceste flori sunt apreciate pentru mireasma lor îmbietoare și delicată, ele fiind cunoscute pentru simbolistica romantică. Poți opta pentru includerea bujorilor roșii, albi sau roz în buchetul de mireasă, conturând un tablou desăvârșit de culori.

Lalele: printre cele mai deosebite flori de primăvară se regăsesc lalelele. Ele exprimă eleganță și o frumusețe aparte.

Eustoma: cunoscută și sub denumirea de Lisianthus, această floare reprezintă un simbol al vitalității, echilibrului și al fericirii. Aceasta impresionează prin eleganță și gingășie, fiind ideali în contextul buchetului de mireasă.

Frezii: o floare cu o frumusețe discretă este frezia. Această floare de primăvară este apreciată pentru mireasma sa seducătoare și culorile sale delicate. Cunoscută ca simbol al încrederii, iubirii și speranței, frezia este des asociată căsătoriei, ea fiind utilizată atât în buchetul de mireasă, cât și în decorațiunile de nuntă.

Anemone: flori vesele și cu personalitate sunt anemonele. Ele prezintă un joc unic al contrastelor, oferind un plus de eleganță și rafinament buchetului de mireasă.

Acestea sunt câteva exemple de flori potrivite pentru buchetul de mireasă. În combinații cu orhidee, dalii, delphinium, ranunculus sau alte flori spectaculoase, în mod cert buchetul de mireasă va fi unul de excepție.

Apelează la atelierul de emoții IMOD Flowers pentru a crea buchetul de mireasă perfect. Artiștii florali de la IMOD Flowers îți vin în ajutor cu numeroase soluții personalizate pentru a te bucura de o creație florală memorabilă.

Florăria IMOD Flowers (AFI Cotroceni Mall, parter) Livrează Flori și Aranjamente Premium În București și Ilfov în Perfectă Stare, Cu Propria Flotă de Curieri Specializați

X
0
0
Coșul tău
Coșul este golInapoi la magazin